Specjalny rodzaj kul, które dedykowane są do zimowych połowów, szybkiej akcji i zawodów, wszędzie tam gdzie musimy szybko przyciągnąć rybę. Fish Activ Plus jest poddawany obróbce na zimno, co oznacza, że jest produkowany przy użyciu unikalnej technologii w niskich temperaturach, aby nie uszkodzić składników, utrzymać ich świeżość, atrakcyjność i wartość odżywczą na najwyższym poziomie. Reakcja enzymatyczna i bakteryjna tworzy wysoce atrakcyjną powłokę na kulkach Fish Activ Plus, która szybko rozprzestrzenia się w wodzie. To innowacyjna, pożywna i przede wszystkim skuteczna przynęta.
Czas rozpadu w zależności od temperatury wody 5-24 godzin
Jest to nowa generacja przynęt. Tonące haczykowe kulki proteinowe wykonane w technologii dzięki której kulki uzyskują specjalną strukturę , która bardzo szybko oddaje atraktory i aromaty zawarte w mieszance, co sprzyja szybszym braniom ryb. Kulki OPIUM skomponowane zostały z najlepszych składników wysokobiałkowych i wzbogacone naturalnymi oleoryzynami. Seria OPIUM HOOK to przynęta wyprodukowana między innymi z mączek organizmów wodnych występujących w naturalnym środowisku.
Jest to nowa generacja przynęt. Tonące haczykowe kulki proteinowe wykonane w technologii dzięki której kulki uzyskują specjalną strukturę , która bardzo szybko oddaje atraktory i aromaty zawarte w mieszance, co sprzyja szybszym braniom ryb. Kulki OPIUM skomponowane zostały z najlepszych składników wysokobiałkowych i wzbogacone naturalnymi oleoryzynami. Seria OPIUM HOOK to przynęta wyprodukowana między innymi z mączek organizmów wodnych występujących w naturalnym środowisku.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.