• -2,00 zł

PROFESS KULKI FLUO Z DZIURKĄ KONOPIE PRAŻONE 8MM

10,50 zł
8,50 zł Zapisz 2,00 zł
Brutto
Ilość
Obecnie brak na stanie

  Szybka Dostawa

Kup do godziny 12, a paczkę wyślemy jeszcze dziś

  Proste Zasady zwrotu

14 dni na zwrot

6054e302e95f8d8d2c8efb8c8f900dd6.jpg

PROFESS KULKI FLUO Z DZIURKĄ 

ROZMIAR - 8MM 

SMAK - KONOPIE PRAŻONE

ILOŚĆ -60G

Doskonałej jakości małe pływające kulki do Method feeder w kolorach fluo, o dużej zawartości wysokogatunkowych protein, ziaren i atraktorów

78727c71aa1593c8998e80034c6a973f.jpg
0000004278

16 innych produktów w tej samej kategorii:

KULKI ZANĘTOWE WRATISLAVIA BAITS WIŚNIA 20MM 1KG

23,00 zł
Brak w magazynie
Availability: Out of stock

Boilies Natural to seria kulek zanętowych stworzona na bazie najlepszych naturalnych mączek roślinnych, mielonych ziaren, protein mlecznych, świeżych jaj oraz najlepszych aromatów.

Lekkostrawna formuła sprawia że karpie wracają po nie niemal bez przerwy, bez nadmiernego nasycenia zanętą. 

Sprawdzą się wszędzie tam gdzie trzeba nęcić obficie. 

Doskonałe na duże zbiorniki zaporowe, jeziora, rzeki oraz akweny z duża populacją ryb, kulki ze względu na swoją twardość nie są narażone na atak drobnicy.

VACLAVIK KULKI BOSS2 RYBA BANAN 20MM

14,50 zł
Brak w magazynie
Availability: Out of stock

Kulki proteinowe Carp Service Vaclavik Boss2 to kulki szybko pracujące. Boss2 składa się ze stosunkowo grubej warstwy mączek rybnych, poddanego obróbce cieplnej ziarna, białka mleka i wielu innych atraktorów, przypraw, aromatów i zapachów.

Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.