Cart
Custom content

This is custom content

  • -2,00 zł

PROFESS KULKI FLUO Z DZIURKĄ ORZECH TYGRYSI 8MM

10,50 zł
8,50 zł Zapisz 2,00 zł
Brutto
Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

  Szybka Dostawa

Kup do godziny 12, a paczkę wyślemy jeszcze dziś

  Proste Zasady zwrotu

14 dni na zwrot

22219ce56000cd91ab748fae2908a260.jpg

PROFESS KULKI FLUO Z DZIURKĄ 

ROZMIAR - 8MM 

SMAK - ORZECH TYGRYSI

ILOŚĆ -60G

Doskonałej jakości małe pływające kulki do Method feeder w kolorach fluo, o dużej zawartości wysokogatunkowych protein, ziaren i atraktorów

28785fa54670873911e35af168a666a4.jpg
0000004281
1 Przedmiot

16 innych produktów w tej samej kategorii:

VACLAVIK KULKI BOSS2 SPECIAL WĄTROBA WANILIA 16MM

22,00 zł
Availability: 5 In Stock

Pod nazwą BOSS2 Special nie spodziewajcie się szerokiej gamy produktów przeznaczonych wyłącznie dla jednego rodzaju łowienia, gdyż każdy rodzaj kulek proteinowych na tej stronie, dzięki swoim właściwościom, jest przeznaczony do innego sposobu wykorzystania i innej pory roku.

GENLOG KULKI HACZYKOWE SCOPEX 15MM

16,00 zł
Availability: 2 In Stock

Jest to nowa generacja przynęt. Tonące haczykowe kulki proteinowe wykonane w technologii dzięki której kulki uzyskują specjalną strukturę , która bardzo szybko oddaje atraktory i aromaty zawarte w mieszance, co sprzyja szybszym braniom ryb. Kulki OPIUM skomponowane zostały z najlepszych składników wysokobiałkowych i wzbogacone naturalnymi oleoryzynami. Seria OPIUM HOOK to przynęta wyprodukowana między innymi z mączek organizmów wodnych występujących w naturalnym środowisku.

VACLAVIK KULKI BOSS2 MAGIC SŁONECZNIK 16mm

19,00 zł
Availability: 5 In Stock

Kulki proteinowe Carp Service Vaclavik Boss2 to kulki szybko pracujące. Boss2 składa się ze stosunkowo grubej warstwy mączek rybnych, poddanego obróbce cieplnej ziarna, białka mleka i wielu innych atraktorów, przypraw, aromatów i zapachów.

VACLAVIK KULKI BOSS2 TRUSKAWKA 16MM

19,00 zł
Dodaj do koszyka
Availability: Out of stock

Kulki Boss2 to jedna z tak zwanych kulek rozpuszczalnych (szybkopracujących). Charakteryzuje się dość chropowatą strukturą będącą wynikiem połączenia mączki rybnej, nasion poddanych obróbce termicznej, protein mleka i wielu innych atraktorów, przypraw oraz zapachowych olejków eterycznych.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website