Wysokobiałkowa przynęta wędkarska do połowu ryb karpiowatych, wykonana na utwardzonej mieszance pozwalającej przynęcie zachować twardość nawet po wielu godzinach w wodzie. Do produkcji użyte są w dużej ilości składniki wstępnie rozpuszczone w części płynnej składu. Zastosowanie rozpuszczonych soli i ekstraktów zwiększa atrakcyjność przynęty oraz pozwala jej na lepszą pracę, łatwiej wypłukując składniki dodatkowo prowokujące ryby do brania. Prążkowany kształt dodatkowo zwiększa powierzchnie przynęty, przez co wydziela się z niej więcej surowców wstępnie rozpuszczonych.
Wersja tonąca oznacza przynętę, która twardo kładzie się na podłożu zbiornika wodnego.
Kulki proteinowe Carp Service Vaclavik Boss2 to kulki szybko pracujące. Boss2 składa się ze stosunkowo grubej warstwy mączek rybnych, poddanego obróbce cieplnej ziarna, białka mleka i wielu innych atraktorów, przypraw, aromatów i zapachów.
Kulki Boss2 to jedna z tak zwanych kulek rozpuszczalnych (szybkopracujących). Charakteryzuje się dość chropowatą strukturą będącą wynikiem połączenia mączki rybnej, nasion poddanych obróbce termicznej, protein mleka i wielu innych atraktorów, przypraw oraz zapachowych olejków eterycznych.
Powoli tonąca przynęta haczykowa o znakomitym kolorze i zapachu. Skuteczna przy połowie wszystkich ryb karpiowatych. Najlepiej sprawdza się przy metodzie połowu method feeder
Kulki przynętowe Natural jest to seria kulek tonących przeznaczonych na włos.
Kulki dodatkowo utwardzone, ze zwiększoną dawką aromatu z dodatkowym dopalaczem 2ml.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.