MELASA LIQUID CARP FOOD gęsty, naturalny brązowy syrop cukrowy o lekko karmelowym zapachu. Jest potężną dawką energii. Stosowany jako dodatek do zanęt, niezwykle słodki i aromatyczny. Idealny do dopalania wszystkich rodzajów zanęt i przynęt. Długo utrzymuje się w zanęcie, powoli uwalniając skoncentrowany aromat. Skuteczny na każdej wodzie.
Melasa to całkowicie naturalny gęsty brązowy syrop o lekko karmelowym zapachu. Powstający przy produkcji cukru spożywczego. Zawierający bardzo wysoki poziom naturalnej betainy 100g melasy zawiera 8g czystej betainy - jest potężną dawką energii. Posiada wysoką zawartość składników mineralnych takich jak: potas, wapń, magnez, żelazo miedź i mangan. Niezwykle słodki i aromatyczny, zawiera tylko naturalne składniki.Od wielu lat z powodzeniem stosowany jako dodatek do zanęt i przynęt. Idealny do dopalania wszelkich przynęt: kulek, pelletów, nasion, orzechów tygrysich itd. Znacząco podniesie ich wartość. Skuteczny w każdych warunkach na każdej wodzie. Dostępny w różnych smakach. Nie rozpuszcza PVA.
MELASA LIQUID CARP FOOD gęsty, naturalny brązowy syrop cukrowy o lekko karmelowym zapachu. Jest potężną dawką energii. Stosowany jako dodatek do zanęt, niezwykle słodki i aromatyczny. Idealny do dopalania wszystkich rodzajów zanęt i przynęt. Długo utrzymuje się w zanęcie, powoli uwalniając skoncentrowany aromat. Skuteczny na każdej wodzie.
Nowa linia nowoczesnych zanęt Optima Profess Zanęty OPTIMA to seria optymalnie połączonych składników, tworzących znakomitą mieszankę zanętową do uniwersalnych zastosowań.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.