MIKADO FLUOROCARBON NIHONTO PRIME 0,40mm 10m

15,40 zł
Brutto

Profesjonalny praktycznie niewidoczny w wodzie fluorocarbon. Występuje w trzech rodzajach: SILK - charakteryzujący się najwyższą miękkością PRIME - o zwiększonej wytrzymałości QUALITY - szybko tonący.

Materiał nadaje się też do wiązania przyponów spinningowych.

Ilość
Obecnie brak na stanie

  Szybka Dostawa

Kup do godziny 12, a paczkę wyślemy jeszcze dziś

  Proste Zasady zwrotu

14 dni na zwrot

FLUOROCARBON MIKADO NIHONTO

DŁUGOŚĆ - 10M

ŚREDNICA - 0,40MM

WYTRZYMAŁOŚĆ - 10,35KG

Profesjonalny praktycznie niewidoczny w wodzie fluorocarbon. Występuje w trzech rodzajach: SILK - charakteryzujący się najwyższą miękkością PRIME - o zwiększonej wytrzymałości QUALITY - szybko tonący.

Materiał nadaje się też do wiązania przyponów spinningowych.

0000005195

16 innych produktów w tej samej kategorii:

MIKADO CIĘŻAREK ŁEZKA Z IGIELITEM 1G 6SZT

3,30 zł
Availability: 2 In Stock

Ciężarek przelotowy z igielitem jest niezbędny do wywarzania zestawów spławikowych, z gruntu oraz tam gdzie chcemy uzyskać daleki wyrzut zestawu. Stosowany jako obciążenie w zestawach gruntowych oraz spławikowych. Igielit  zatopiony jest w ołowiu,co ułatwia przesuwanie się ciężarka po żyłce.

VACLAVIK PASTA PROTEINOWA ŻURAWINA

13,00 zł
Brak w magazynie
Availability: Out of stock

Pasta służy jako plastyczny atraktor dla wzbogacenia prawie wszystkich przynęt wędkarstwa sportowego, zwłaszcza kulek proteinowych Boss2 i Boss2 Special, które odwzorowuje swoim przeznaczeniem. 

Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.