Kulki proteinowe dwukrotnie dipowane są specjalnie wzbogaconymi kulkami do aplikacji bezpośrednio na haczyk za pomocą tzw. metody włosowej. Kulki są obrabiane w dwóch etapach za pomocą różnych rodzajów atraktorów, które po wrzuceniu do wody zachowują się odmiennie.
Kulki proteinowe dwukrotnie dipowane są specjalnie wzbogaconymi kulkami do aplikacji bezpośrednio na haczyk za pomocą tzw. metody włosowej. Kulki są obrabiane w dwóch etapach za pomocą różnych rodzajów atraktorów, które po wrzuceniu do wody zachowują się odmiennie. Najpierw w sposób aktywny uwalnia się zewnętrzna warstwa otoczki, która jest bardziej rozpuszczalna niż warstwa pod nią. Druga warstwa zaczyna uwalniać się o wiele później, a szybkość rozpuszczania się warstwy jest o wiele wolniejsza niż w przypadku warstwy zewnętrznej. Ogólnie rzecz biorąc, te rodzaje atraktorów uzupełniają się i razem tworzą doskonały sposób na nęcenie karpi.
Bardzo często stosowany przypon na muliste dno z wykorzystaniem kulek pop up. Do kółka znajdującego się przy przyponie możemy dowiązać miękką plecionkę lub sztywny materiał na przykład fluorocarbon.
Territory Purple to kolejna odsłona żyłek w bardzo pożądanym purpurowym kolorze, dzięki czemu jest bardzo dobrze widoczna powyżej powierzchni wody, pozostając niewidoczna dla ryb.
CORN SHOOT to produkt stworzony dla Wszystkich którzy nie wyobrażają sobie zasiadki bez kukurydzy czyli praktycznie dla każdego, jest to pellet stworzony z różnych frakcji i postaci kukurydzy oraz aminokwasów dodatkowo poddany obróbce cieplnej.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.