Piekielnie mocna na węzłach i odporna na przetarcia - to jej kolejny mocny atut! Okrągła i co najważniejsze neutralnie tonąca, dzięki czemu idealnie układa się na każdym podłożu, nie wzbudzając podejrzeń ryb. Mollia to miękka plecionka, dzięki której stworzycie przypon na bardzo ostrożne karpie i amury.
Plecionka przyponowa, zaraz po haczyku, to najważniejszy element zestawu typu "first contact". Jednak w przeciwieństwie do haka musi ona wytrzymać o wiele więcej. W grę wchodzą nie tylko wielkie przeciążenia, ale i wszelkie możliwe podwodne przeszkody, które mogą zakończyć nasz hol w ułamku sekundy. Dlatego stworzyliśmy plecionkę dla najbardziej wymagających. Piekielnie mocna na węzłach i odporna na przetarcia - to jej kolejny mocny atut! Okrągła i co najważniejsze neutralnie tonąca, dzięki czemu idealnie układa się na każdym podłożu, nie wzbudzając podejrzeń ryb. Mollia to miękka plecionka, dzięki której stworzycie przypon na bardzo ostrożne karpie i amury.
Stopery gumowe zabezpieczające węzeł na krętliku przed uszkodzeniem ze strony przesuwającego się spławka Sbirolino. Dostępne w różnych rozmiarach i kolorach.
Koralik samoblokujący został zaprojektowany z myślą o przelotowych elementach zestawów końcowych. Wykorzystywany głownie do zestawów przelotowych w których pełniąc funkcje stopera blokuje przelotowe elementy naszego zestawu.
Przedmiotem sprzedaży jest LIQUID COMPETITION BUZZER to znakomity płynny dopalacz do zanęt i przynęt z dodatkiem aktywnej kofeiny. Silnie stymuluje i pobudza do aktywnego żerowania.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.