Wysokiej jakości haki jigowe Shiro Classic Line Jig firmy Mistrall. Haki przeznaczone do połowu ryb na małe, średnie i duże przynęty. Nadają się do stosowania przy różnego rodzaju twisterach, kopytach i ripperach. Wysoka wytrzymałość na złamanie - nawet przy twardych zaczepach. Duża „pamięć” kształtu - haki są elastyczne, bez tendencji do trwałego odkształcania. Nierdzewne - wysokogatunkowa niklowana stal użyta do produkcji haków jest doskonale zabezpieczona przed korozją. Superostre - grot bez trudu wbija się w twardy pysk ryby dzięki unikalnej technologii ostrzenia. System pierścieni mocujących gumową przynętę jest rozwiązaniem optymalnym, gdyż jedną przynętę można kilkakrotnie nakładać bez obawy o jej rozerwanie. Prawidłowo założona przynęta ściśle przylega do delikatnych pierścieni oraz do odcinków między pierścieniami. Dzięki temu wytworzone podciśnienie mocno i pewnie utrzymuje ją nawet przy haczeniu o podwodną roślinność.
DREAM LINE to najwyższa, najbardziej dopracowana linia żyłek MIKADO. Jej skład, charakterystyka oraz parametry zostały opracowane przy współpracy z doskonałymi fachowcami oraz wędkarzami startującymi w zawodach o międzynarodowej randze.
Sito EVA jest niezbędnym elementem wyposażenia każdego wędkarza. Nowoczesne i bardzo praktyczne sito wykonane z trwałego i jednocześnie lekkiego materiału eva.
Booster Carpio jest to słodki i aromatyczny dopalacz do zanęt, kulek i peletów podnoszący ich skuteczność. Jest doskonale wyczuwalny przez ryby. Co doskonale sprawdza się w zamulonych oraz zarośniętych zbiornikach.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.