Wysokiej jakości haki jigowe Shiro Classic Line Jig firmy Mistrall. Haki przeznaczone do połowu ryb na małe, średnie i duże przynęty. Nadają się do stosowania przy różnego rodzaju twisterach, kopytach i ripperach. Wysoka wytrzymałość na złamanie - nawet przy twardych zaczepach. Duża „pamięć” kształtu - haki są elastyczne, bez tendencji do trwałego odkształcania. Nierdzewne - wysokogatunkowa niklowana stal użyta do produkcji haków jest doskonale zabezpieczona przed korozją. Superostre - grot bez trudu wbija się w twardy pysk ryby dzięki unikalnej technologii ostrzenia. System pierścieni mocujących gumową przynętę jest rozwiązaniem optymalnym, gdyż jedną przynętę można kilkakrotnie nakładać bez obawy o jej rozerwanie. Prawidłowo założona przynęta ściśle przylega do delikatnych pierścieni oraz do odcinków między pierścieniami. Dzięki temu wytworzone podciśnienie mocno i pewnie utrzymuje ją nawet przy haczeniu o podwodną roślinność.
Podwodny spławik przeznaczony do połowu sumów z serii Cat Territory od MIKADO, wykonany został z twardej i bardzo wytrzymałej pianki poliuretanowej, utwardzanej pod ciśnieniem.
Dream Line Spinning to efekt wieloletnich testów przeprowadzanych wspólnie z najlepszymi spinningistami na świecie. Jej duża wytrzymałość, niewielka rozciągliwość oraz odporność na przetarcia to cechy, które zaskoczą najbardziej wymagających wędkarzy.
ZANĘTA METHOD FEEDER - READY - to gotowa do użycia słodka zanęta, nawilżona ekstraktem roślin oleistych. Zawiera w swym składzie pellet 2-4 mm oraz mielony pellet.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.