Wysokiej jakości haki jigowe Shiro Classic Line Jig firmy Mistrall. Haki przeznaczone do połowu ryb na małe, średnie i duże przynęty. Nadają się do stosowania przy różnego rodzaju twisterach, kopytach i ripperach. Wysoka wytrzymałość na złamanie - nawet przy twardych zaczepach. Duża „pamięć” kształtu - haki są elastyczne, bez tendencji do trwałego odkształcania. Nierdzewne - wysokogatunkowa niklowana stal użyta do produkcji haków jest doskonale zabezpieczona przed korozją. Superostre - grot bez trudu wbija się w twardy pysk ryby dzięki unikalnej technologii ostrzenia. System pierścieni mocujących gumową przynętę jest rozwiązaniem optymalnym, gdyż jedną przynętę można kilkakrotnie nakładać bez obawy o jej rozerwanie. Prawidłowo założona przynęta ściśle przylega do delikatnych pierścieni oraz do odcinków między pierścieniami. Dzięki temu wytworzone podciśnienie mocno i pewnie utrzymuje ją nawet przy haczeniu o podwodną roślinność.
Specjalistyczne kapturki do stosowania w połączeniu z nicią do wiązania przynęt Bait Floss. Stosując stopery nie musisz trudzić się i wiązać nić wystarczy że użyjesz naszych stoperów i przypalisz nić zapalniczką .
Ta kukurydza jest cieplnie obrobiona, przyprawiona i gotowa do natychmiastowego wykorzystania. Można ja dodać do mieszanek zanętowych, method mixu lub użyć bezpośrednio na haczyk jako przynętę.
Ta kukurydza jest cieplnie obrobiona, przyprawiona i gotowa do natychmiastowego wykorzystania. Można ja dodać do mieszanek zanętowych, method mixu lub użyć bezpośrednio na haczyk jako przynętę.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.