Wysokiej jakości haki jigowe Shiro Classic Line Jig firmy Mistrall. Haki przeznaczone do połowu ryb na małe, średnie i duże przynęty. Nadają się do stosowania przy różnego rodzaju twisterach, kopytach i ripperach. Wysoka wytrzymałość na złamanie - nawet przy twardych zaczepach. Duża „pamięć” kształtu - haki są elastyczne, bez tendencji do trwałego odkształcania. Nierdzewne - wysokogatunkowa niklowana stal użyta do produkcji haków jest doskonale zabezpieczona przed korozją. Superostre - grot bez trudu wbija się w twardy pysk ryby dzięki unikalnej technologii ostrzenia. System pierścieni mocujących gumową przynętę jest rozwiązaniem optymalnym, gdyż jedną przynętę można kilkakrotnie nakładać bez obawy o jej rozerwanie. Prawidłowo założona przynęta ściśle przylega do delikatnych pierścieni oraz do odcinków między pierścieniami. Dzięki temu wytworzone podciśnienie mocno i pewnie utrzymuje ją nawet przy haczeniu o podwodną roślinność.
Jest to najnowsza generacja pelletu, która została stworzona specjalnie do method feeder. Jeśli potrzebujesz produktu idealnego, dzięki któremu Twoje miejsce nęcenia zapełnią dorodne karpiowate, to mamy dla Ciebie produkt, który przekroczy granice Twoich oczekiwań. Micro pellet zanętowy wykonany w oparciu o wiedzę naukową w nowoczesnej technologii, dzięki której bardzo szybko oddaje atraktory i aromaty...
Podwodny spławik przeznaczony do połowu sumów z serii Cat Territory od MIKADO, wykonany został z twardej i bardzo wytrzymałej pianki poliuretanowej, utwardzanej pod ciśnieniem.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.