PROFESS ZANĘTA GOTOWA POMARAŃCZA CZEKOLADA

12,80 zł
Brutto

ZANĘTA METHOD FEEDER - READY - to gotowa do użycia słodka zanęta, nawilżona ekstraktem roślin oleistych. Zawiera w swym składzie pellet 2-4 mm oraz mielony pellet.

Ilość
Obecnie brak na stanie

  Szybka Dostawa

Kup do godziny 12, a paczkę wyślemy jeszcze dziś

  Proste Zasady zwrotu

14 dni na zwrot

PROFESS ZANĘTA GOTOWA Z MICROPELLETEM 

OPAKOWANIE - 700g

SMAK/ZAPACH - POMARAŃCZA / CZEKOLADA 

ZANĘTA METHOD FEEDER - READY - to gotowa do użycia słodka zanęta, nawilżona ekstraktem roślin oleistych. Zawiera w swym składzie pellet 2-4 mm oraz mielony pellet.

Przeznaczona jest dla miłośników punktowego nęcenia z użyciem różnego rodzaju koszyczków zanętowych, może być też z powodzeniem stosowana do formowania kul i klasycznego nęcenia łowiska.

Zanęty z tej serii złożone są z wyselekcjonowanych wysokobiałkowych składników, które pracując na dnie uwalniają atraktory wabiąc ryby i długo utrzymując w łowisku.

SKŁAD: pieczywo cukiernicze i piekarnicze, ziarna i makuchy roślin oleistych, mąka sojowa pełnotłusta, mączki i ekstrakty z organizmów morskich, zioła i przyprawy naturalne, oleje, aromaty i barwniki naturalne.

0000003420

16 innych produktów w tej samej kategorii:

UNDERCARP PRZYPON KARPIOWY RONNIE RIG 2SZT ROZ.6

12,00 zł
Availability: 3 In Stock

Bardzo często stosowany przypon na muliste dno z wykorzystaniem kulek pop up. Do kółka znajdującego się przy przyponie możemy dowiązać miękką plecionkę lub sztywny materiał na przykład fluorocarbon.

Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.