PROFESS ZANĘTA OPTIMA TRUSKAWKA 1kg

6,50 zł
Brutto

Nowa linia nowoczesnych zanęt Optima Profess Zanęty OPTIMA to seria optymalnie połączonych składników, tworzących znakomitą mieszankę zanętową do uniwersalnych zastosowań. 

Ilość
Obecnie brak na stanie

  Szybka Dostawa

Kup do godziny 12, a paczkę wyślemy jeszcze dziś

  Proste Zasady zwrotu

14 dni na zwrot

PROFESS ZANĘTA OPTIMA

OPAKOWANIE - 1KG

SMAK/ZAPACH - TRUSKAWKA

Nowa linia nowoczesnych zanęt Optima Profess Zanęty OPTIMA to seria optymalnie połączonych składników, tworzących znakomitą mieszankę zanętową do uniwersalnych zastosowań. Można ją stosować klasycznie, jak i w koszyczkach do metody i koszykach zanętowych. Zanęty wyróżnia bardzo oryginalne połączenie smakowe.

EA83-19913

16 innych produktów w tej samej kategorii:

ORZECH TYGRYSI XXL 11-35MM 1KG

36,40 zł
Brak w magazynie
Availability: Out of stock

Orzechy tygrysie dobrej jakości posiadają wysokie wartości odżywcze. Podstawowym składnikiem odżywczym występującym w migdałach ziemnych są węglowodany, a dokładnie skrobia (28%). Orzechy tygrysie w 20% złożone są z tłuszczu i 7-8% z białka. Są źródłem wielonienasyconych kwasów tłuszczowych z rodziny omega-6, a także licznych witamin i minerałów.

VACLAVIK PASTA PROTEINOWA WIŚNIA SUPER KRAB

13,00 zł
Brak w magazynie
Availability: Out of stock

Pasta służy jako plastyczny atraktor dla wzbogacenia prawie wszystkich przynęt wędkarstwa sportowego, zwłaszcza kulek proteinowych Boss2 i Boss2 Special, które odwzorowuje swoim przeznaczeniem. 

Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.