Nasiona rzepiku to doskonała zanęta szczególnie polecana na ryby karpiowate. Sprawdza się w trudnych łowiskach. Pobudza ryby do żerowania. Rzepik nie posiada goryczki i jest szczególnie polecany jako dodatek do kulek proteinowych. Dzięki silnym właściwością zapachowym ściąga ryby z dużych odległości. Rzepik przyciąga szczególnie karpie, amury, tołpygi, duże liny, karasie i leszcze. Przy nęceniu ryb świetnie zastępuje konopie wędkarskie.
PRZYGOTOWANIE RZEPIKU DO ŁOWIENIA
Rzepik zalewamy zimną wodą i moczymy przez ok. 8-12 godzin. Po tym czasie rzepik gotujemy ok. 15 min. Następnie odcedzamy i płuczemy na sicie zimną wodą i gotowe. Niewykorzystany rzepik podczas łowienia można mrozić i wykorzystać przy następnej wyprawie wędkarskiej.
Seria najbardziej uniwersalna, dostosowana do potrzeb polskich wędkarzy. Wszystkie zostały wyposażone w dużo wytrzymalsze od „blaszkowych”, agrafki Duo Lock oraz w świetnej jakości krętliki Rolling. Przypony wykonane z 7 włóknowej plecionki.
Dzięki nowatorskim rozwiązaniom koszyk Aperio stał się jednym z najpopularniejszych koszyczków na rynku. Aperio to idealnie dopasowany produkt, zaspokajającego potrzeby nowoczesnego wędkarza.
Kompleks proteinowo – enzymatyczny zawierający 85 % białka, o dużej zawartości aminokwasów egzogennych. Doskonały jako dodatek do zanęt na duże ryby karpiowate oraz jako składnik miksów do produkcji kulek proteinowych.
Kule Zbalansowane i Kule Zbalansowane Feederowe stanowią nieoczekiwanie skuteczną przynętę do łowienia w różnych warunkach. Kule zbalansowane cechuje taki sam skład, jak ich klasyczny odpowiednik, czyli kule tonące.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.