PROFESS METHOD FEEDER EXPLOSIVE TRUSKAWKA BANAN

9,00 zł
Brutto
Ilość
Obecnie brak na stanie

  Szybka Dostawa

Kup do godziny 12, a paczkę wyślemy jeszcze dziś

  Proste Zasady zwrotu

14 dni na zwrot

f186360940307b25aed7bf74ed4f2453.jpg

PROFESS METHOD FEEDER EXPLOSIVE

OPAKOWANIE - 700G

SMAK/ZAPACH - TRUSKAWKA BANAN 

Nowa seria zanęt Method Feeder -” Explosive „- Profess – Innowacyjne mieszanie mączek, aromatów i ziół.

Nowa seria wysokoproteinowych aromatycznych zanęt z dodatkiem pelletu 2-4mm, przeznaczona w szczególności do techniki Method Feeder.

Mieszanka ta charakteryzuje się bardzo specyficzna „musującą” pracą, polegającą na intensywnym wydobywaniu się z niej pęcherzyków powietrza. Produkty z tej serii oparte są na naturalnych wysokobiałkowych mączkach i ekstraktach z organizmów morskich i roślinnych oraz mielonym pellecie.

W ich skład wchodzą również ziarna i makuchy roślin oleistych, pieczywo cukiernicze , zioła, przyprawy naturalne, oleje, aromaty i barwniki.

f186360940307b25aed7bf74ed4f2453.jpg
0000002292

16 innych produktów w tej samej kategorii:

ZANĘTA MARCEL VAN DEN EYNDE G-5 2kg

40,50 zł
Availability: 11 In Stock

Skład zanęty został opracowany przy współpracy z pięciokrotnym mistrzem świata Alanem Scotthorne’m. Jest to dość lekka i drobna mieszanka o charakterze uniwersalnym.

PROFESS ZANĘTA OPTIMA WANILIA 1kg

6,50 zł
Brak w magazynie
Availability: Out of stock

Nowa linia nowoczesnych zanęt Optima Profess Zanęty OPTIMA to seria optymalnie połączonych składników, tworzących znakomitą mieszankę zanętową do uniwersalnych zastosowań.

Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.