Zanęta oparta na technologii Feeder Bait. Zawiera w swoim składzie niezwykle bogatą gamę półproduktów wpływających na jej skuteczność. Dzięki dużej ilości aminokwasów, węglowodanów oraz tłuszczy jest niezwykle energetyczna. Krill i pikantne dodatki sprawiają, że ryby wręcz nie mogą się jej oprzeć. Po przygotowaniu doskonale układa się w formie i dobrze trzyma się podajnika, co gwarantuje, że nie rozleci się podczas uderzenia o wodę. W wodzie zachowuje się zgodnie z wszelkimi kanonami method feeder. Idealnie obsypuje podajnik, uwalnia przynętę w krótkim czasie, a przede wszystkim jej frakcje nie windują w górę, przez co utrzymuje ryby przy dnie.
Nowa linia nowoczesnych zanęt Optima Profess Zanęty OPTIMA to seria optymalnie połączonych składników, tworzących znakomitą mieszankę zanętową do uniwersalnych zastosowań.
Skład zanęty został opracowany przy współpracy z pięciokrotnym mistrzem świata Alanem Scotthorne’m. Jest to dość lekka i drobna mieszanka o charakterze uniwersalnym.
Ten produkt różni się od standardowego składu tego typu mieszanek. Składa się głównie z surowców poddanych obróbce cieplnej, które dzięki swej porowatości zapewniają dużą chłonność płynów, co jest ważnym czynnikiem sukcesu.
CLASSIC - To jedna z najbardziej popularnych mieszanek na rynku. Stosunek ceny do jakości tej zanęty powoduje, że jest ona bardzo dobrym wyborem dla wędkarzy szukających dobrego produktu za rozsądną cenę.
Seria zanęt TURBO została wzbogacona o dwie zanęty COMPETITION leszcz oraz płoć. Są one mieszankami typowo pod łowiska zawodnicze gdzie presja jest bardzo duża a ryby selektywnie wybierają najlepsze kąski.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.