Proponujemy Method Mix o grubej frakcji Starannie przygotowana mieszanka daje gwarancję przyciągania ryb na wysokim poziomie oraz utrzymania ławicy w polu łowienia. Ryby doskonale reagują na miękkie frakcje kukurydzy, które swoim kolorem wywołują mocny bodziec wzrokowy.
Walory smakowe mieszanki podnosi pellet 2 mm w skład którego wchodzą białka zwierzęce. Mieszanka klubowa w skład której wchodzi wysoko białkowy pellet 2mm oraz kukurydza, której proces produkcji obejmował zmiękczanie, prasowanie, kruszenie oraz selekcję odpowiedniej frakcji.
Mix po namoczeniu i odczekaniu 20 minut jest gotowy do łowienia. Doskonale układa się w podajniku a w wodzie szybko pracuje. Na powstanie mieszanki klubowej miał wpływ cały klub Feeder Bait z Polski, Rumuni oraz Czech.
Ten produkt różni się od standardowego składu tego typu mieszanek. Składa się głównie z surowców poddanych obróbce cieplnej, które dzięki swej porowatości zapewniają dużą chłonność płynów, co jest ważnym czynnikiem sukcesu.
Ta mieszanka pokarmowa składa się głównie z cieplnie przetworzonych surowców, które pobudzają żerowanie ryb. Mieszankę podkreśla zapachowy stymulator. Innymi składnikami są nasiona i aktywne cząstki.
Nowa linia nowoczesnych zanęt Optima Profess Zanęty OPTIMA to seria optymalnie połączonych składników, tworzących znakomitą mieszankę zanętową do uniwersalnych zastosowań.
Zanęta Genlog Golden Bream to zanęta stworzona do nęcenia i łowienia dużych leszczy. Specjalnie opracowana według wskazówek i receptur belgijskich i holenderskich wędkarzy.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.