Sporządzona na bazie naturalnych zbóż, przypraw i przyjemnie słodkich esencji aromatycznych.
Dzięki grubej strukturze zwabia duże egzemplarze ryb w łowisko, utrzymując je przy tym przez długi czas.
Odpowiednie połączenie składników, pozwoliło uzyskać nam wysokiej jakości, bogatą w białko, a przede wszystkim skuteczną mieszankę zanętową.
High Protein Bait (HPB), czyli po polsku zanęta (lub przynęta) wysokobiałkowa.
Z czysto biologicznego punktu widzenia, białko to podstawowy materiał budulcowy organizmu. W pokarmie jest równie potrzebny, jak składniki energetyczne czy witaminy.
Zanęty te to wspaniały wabik, zachęcający ryby do żerowania w nęconym miejscu. Wysoka zawartość składników odżywczych sprawia że ryba chętnie wraca i co ważniejsze zostaje na dłużej w nęconym miejscu.
Nowa linia nowoczesnych zanęt Optima Profess Zanęty OPTIMA to seria optymalnie połączonych składników, tworzących znakomitą mieszankę zanętową do uniwersalnych zastosowań.
Ten produkt różni się od standardowego składu tego typu mieszanek. Składa się głównie z surowców poddanych obróbce cieplnej, które dzięki swej porowatości zapewniają dużą chłonność płynów, co jest ważnym czynnikiem sukcesu.
Nowa linia nowoczesnych zanęt Optima Profess Zanęty OPTIMA to seria optymalnie połączonych składników, tworzących znakomitą mieszankę zanętową do uniwersalnych zastosowań.
Uniwersalna zanęta firmy van den Eynde o oryginalnej recepturze polecanej w szczególności podczas połowów karpia, leszcza, lina lub płoci. Dzięki uniwersalnym składnikom może być używana w każdym akwenie i o każdej porze roku.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.