Kule Boss2 składają się ze stosunkowo grubej warstwy mączek rybnych, poddanej obróbce cieplnej ziarna, białka mleka i wielu innych atraktorów, przypraw, aromatów i zapachów.
Ta perfekcyjnie opracowana kombinacja składników zapewnia przedłużenie fizycznych właściwości kulek zanętowych tak, aby po wrzuceniu do wody zachowywały się bardzo aktywnie. Jest to bardzo ważne dla szybkiego nęcenia karpia. W praktyce wygląda to tak: kule zanętowe Boss2 po wrzuceniu do wody zaczynają prawie natychmiast uwalniać charakterystyczne sygnały smakowe. Są one wyraźnie widoczne przede wszystkim poprzez zabarwienie wody. Po około godzinie kule zanętowe Boss2 zaczynają powoli mięknąć i z ich powierzchni uwalniają się maleńkie drobinki. Proces ten wzmacnia jeszcze fakt, że pierwsza ryba, która się pojawi, swoim ruchem wytwarza ruch strumienia wody, który to w koniecznym czasie przyspieszy uwalnianie drobinek z powierzchni kulek i pobudzi ryby do niekontrolowanej chęci żeru. I to jest magia. Wydaje się to być bardzo proste i nieskomplikowane ale ustalenie doskonałości wszystkich parametrów w tych kulkach zajęło kilka lat.
Głównym celem przy produkcji tej przynęty było stworzyć kulki o wyraźnym kolorze (podobnie jak w przypadku kulek POP UP, które swoją skuteczność zawdzięczają wyrazistym kolorom) i przenikliwym aromacie, przy jednoczesnym zachowaniu maksymalnej atrakcyjności. Mieszanka spełnia te wymagania, podczas gdy większość ważnych mieszanek jest koloru ciemnego. Zastosowaliśmy tutaj naszą nową mieszankę na bazie enzymów białkowych, które kolorystycznie nie niszczą przynęty, a jednocześnie smakują najbardziej wybrednym karpiom.
Głównym celem przy produkcji tej przynęty było stworzyć kulki o wyraźnym kolorze (podobnie jak w przypadku kulek POP UP, które swoją skuteczność zawdzięczają wyrazistym kolorom) i przenikliwym aromacie, przy jednoczesnym zachowaniu maksymalnej atrakcyjności. Mieszanka spełnia te wymagania, podczas gdy większość ważnych mieszanek jest koloru ciemnego. Zastosowaliśmy tutaj naszą nową mieszankę na bazie enzymów białkowych, które kolorystycznie nie niszczą przynęty, a jednocześnie smakują najbardziej wybrednym karpiom.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.