ŻYŁKA ASSO TROUT AREA SOFT 0,128mm 100m

45,00 zł
Brutto
Ilość

  Szybka Dostawa

Kup do godziny 12, a paczkę wyślemy jeszcze dziś

  Proste Zasady zwrotu

14 dni na zwrot

9783ba8c1bbf9ba2b9b00db4379c2530.jpg

ŻYŁKA ASSO TROUT AREA SOFT

DŁUGOŚĆ - 100M

GRUBOŚĆ - 0,128MM

Asso Trout Area Nylon Soft to najwyższej jakości żyłka wyprodukowana przy użyciu innowacyjnego systemu ekstruzji, który gwarantuje ekstremalną wytrzymałość i jakość w każdym punkcie żyłki. Bardzo miękka i odpowiednia do łowienia pstrągów. Żyłka ta posiada gładką powierzchnię dla lepszych właściwości rzutowych oraz bardzo wysoką odporność na ścieranie, nawet w warunkach stresowych. Bardzo czuła i mało rozciągliwa, idealna gdy ryba zachowuje się pasywnie.

c62bc00b1557994de013cc1332769862.jpg
0000005758
5 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

ŻYŁKA MIKADO DREAMLINE CARP ORANGE 0,30mm 600m

53,00 zł
Brak w magazynie
Availability: Out of stock

DREAM LINE to najwyższa, najbardziej dopracowana linia żyłek MIKADO. Jej skład, charakterystyka oraz parametry zostały opracowane przy współpracy z doskonałymi fachowcami oraz wędkarzami startującymi w zawodach o międzynarodowej randze.

ŻYŁKA MIKADO DREAM LINE SPINING ŻÓŁTA 0,18mm 150m

25,00 zł
Brak w magazynie
Availability: Out of stock

Dream Line Spinning to efekt wieloletnich testów przeprowadzanych wspólnie z najlepszymi spinningistami na świecie. Jej duża wytrzymałość, niewielka rozciągliwość oraz odporność na przetarcia to cechy, które zaskoczą najbardziej wymagających wędkarzy.

Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.