Duże, a często niedoceniane znaczenie ma kolor zanęty. Nieraz nie wystarczy, aby to był naturalny kolor jej składników. Odpowiednio dobrany barwnik wzmaga efekt nęcący, nieodpowiednio - może nawet wypłoszyć ryby z łowiska.
Barwnik w kolorze brązu to znakomity dodatek barwiąco-smużący do zanęt i glin na małe i średnie ryby. W wodzie tworzy intensywną chmurę pobudzającą je do żerowania. Szczególnie skuteczny w mieszankach na płocie i krąpie i małe leszcze. Stosować 10-15 g na 1 l mieszanki.
GENLOG Number One Components 300g Chlebek Belgijski Czerwony jest to najwyższej jakości dodatek do sporządzania własnych mieszanek i wzbogacania zanęt.
GENLOG Number One Components 500g klej do Zanęt jest to najwyższej jakości dodatek do sporządzania własnych mieszanek i wzbogacania zanęt. Klej zanętowy – mocno wiążący klej mineralny do glin, zanęt i robaków. Pozwala precyzyjnie regulować spoistość i konsystencję kul zanętowych. Wyśmienity składnik zanęt dla ryb spokojnego żeru. Polecamy ten produkt wszystkim wędkarzom.
GENLOG Number One Components 500g Coco Belge jest to najwyższej jakości dodatek do sporządzania własnych mieszanek i wzbogacania zanęt. Coco Belge – mączka otrzymywana z jednej z warstw orzecha belgijskiego, koloru brązowego. Posiada silne właściwości przeczyszczające, zmuszając ryby do ciągłego żerowania. Bardzo skutecznie przyśpiesza przemianę materii. Wyśmienity składnik zanęt dla ryb spokojnego żeru. Polecamy ten produkt wszystkim wędkarzom.
Aromaty z firmy GENLOG można stosować jako dodatki do gotowych zanęt jak i tworzyć z nich swoje własne mieszanki zanętowe.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.