Dodatek do zanęt Feeder Baits Grillowana Konopia to wyprażone siemię konopne - idealny dodatek do zanęt płociowych. Nadaje specyficzny zapach lubiany przez duże płocie. Kruszone konopie są grube i w wodzie mocno pracują, duże frakcjie pracują w toni prowokując płocie do żerowania.
Silny atraktor płociowy. Przyciąga ryby z daleka i długo utrzymuje je w łowisku. Może być używany do nadawania zapachu robakom albo jako dodatek do pasty i ciast oraz zanęty.
GENLOG Number One Components 500g Coco Belge jest to najwyższej jakości dodatek do sporządzania własnych mieszanek i wzbogacania zanęt. Coco Belge – mączka otrzymywana z jednej z warstw orzecha belgijskiego, koloru brązowego. Posiada silne właściwości przeczyszczające, zmuszając ryby do ciągłego żerowania. Bardzo skutecznie przyśpiesza przemianę materii. Wyśmienity składnik zanęt dla ryb spokojnego żeru. Polecamy ten produkt wszystkim wędkarzom.
Mączka z białych robaków i pinki drobno mielona, idealny dodatek do zanęt w ilości dowolnej. Zawiesina z mielonych robaków zwabia i na długo utrzymuje ryby w łowisku.
Kompleks proteinowo – enzymatyczny zawierający 85 % białka, o dużej zawartości aminokwasów egzogennych. Doskonały jako dodatek do zanęt na duże ryby karpiowate oraz jako składnik miksów do produkcji kulek proteinowych.
GENLOG Number One Components 300g Chlebek Belgijski Czerwony jest to najwyższej jakości dodatek do sporządzania własnych mieszanek i wzbogacania zanęt.
Aroma Powder jest skoncentrowanym aromatyzowanym środkiem zapachowym, który można dodawać do jakiejkolwiek wędkarskiej przynęty czy zanęty.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.