VACLAVIK KULKI BOSS2 SPECIAL ŻURAWINA 16MM

19,00 zł
Brutto

Pod nazwą BOSS2 Special nie spodziewajcie się szerokiej gamy produktów przeznaczonych wyłącznie dla jednego rodzaju łowienia, gdyż każdy rodzaj kulek proteinowych na tej stronie, dzięki swoim właściwościom, jest przeznaczony do innego sposobu wykorzystania i innej pory roku.

Ilość
Obecnie brak na stanie

  Szybka Dostawa

Kup do godziny 12, a paczkę wyślemy jeszcze dziś

  Proste Zasady zwrotu

14 dni na zwrot

VACLAVIK KULKI PROTEINOWE BOSS 2 SPECIAL

OPAKOWANIE - 200gr

ROZMIAR - 16mm

SMAK/ZAPACH - ŻURAWINA

1006999171.jpg

Pod nazwą BOSS2 Special nie spodziewajcie się szerokiej gamy produktów przeznaczonych wyłącznie dla jednego rodzaju łowienia, gdyż każdy rodzaj kulek proteinowych na tej stronie, dzięki swoim właściwościom, jest przeznaczony do innego sposobu wykorzystania i innej pory roku.

Żurawina - kulki proteinoweprzeznaczone w szczególności do zimnej wody. Grubsza konsystencja, szybszy rozpad i specjalne atraktory to klucz do sukcesu podczas połowów w chłodniejszej wodzie.

Wprawdzie ze względu właśnie na jedną z ich zalet, jaką jest szybki rozpad trzeba kulkę częściej zmieniać, jednak ten wysiłek zostanie nagrodzony udanymi połowami. Stworzenie i przetestowanie tych kulek proteinowych trwało kilka zimowych sezonów, jednak dzięki włożonej pracy stworzyliśmy coś, co jest dziś naszą dumą.

1006999171_1.jpg
0000003031

Opis

Kod producenta
THRGEE
Marka
VACLAVIK
EAN
8592334006954
Model
KULKI BOSS2

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.