Kulki proteinowe tonące serii Spectrum to aromatyczna bomba. EXTRA POWŁOKA pozwoliła zamknąć w kulkach podwójną ilość atraktorów smakowo - zapachowych, a dodatek szybko przyswajalnych białek i najwyższej jakości aromatów spowodowały niesamowitą skuteczność przynęty.
Kulki proteinowe tonące serii Spectrum to aromatyczna bomba. EXTRA POWŁOKA pozwoliła zamknąć w kulkach podwójną ilość atraktorów smakowo - zapachowych, a dodatek szybko przyswajalnych białek i najwyższej jakości aromatów spowodowały niesamowitą skuteczność przynęty.
EXTRA POWŁOKA pozwoliła zamknąć w naszych kulkach podwójną ilość atraktorów smakowo - zapachowych zwiększając tym samym znacznie obszar oddziaływania i ściągania ryby z naprawdę odległych zakątków łowiska.
Po umieszczeniu w wodzie, kulki pochłaniając jej cząsteczki rozmiękają się uwalniając swoje atraktory i aromatyczną zalewę. Odpowiednio połączone składniki odżywcze, zdwojona intensywność smaku uwalniana z extra powłoki oraz szybka prac, tworzą idealnie wyróżnioną przynętę na łowisk, której ulegną największe okazy.
ZANĘTA METHOD FEEDER - READY - to gotowa do użycia słodka zanęta, nawilżona ekstraktem roślin oleistych. Zawiera w swym składzie pellet 2-4 mm oraz mielony pellet.
Zarówno model transportowy, jak i użytkowy z tej serii korzystają z naszej koncepcji Storm-Safe, która zapobiega przedostawaniu się do ich wnętrza wody nawet w najtrudniejszych warunkach pogodowych.
Feeder Pop Up jest jedną z podstawowych przynęt feederowych. Unosząc się nad pracującą zanętą tworzy bardzo skuteczną pułapkę.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.