Savage Gear Cannibal to unikalne gumy z kopytem, które posiadają nie tylko niesamowicie realistyczną motorykę w wodzie, ale także prezentację w wodzie i gamę kolorystyczną.
Model Cannibal wprowadza przynęty gumowe z kopytem na całkowicie nowy poziom jakości. Wiele lat testów i doświadczeń stoi za unikalną konstrukcją tej przynęty, pozwalającej na łowienie w szybkim i wolnym opadzie, doskonałej do jiggowania jak i do metody wertykalnej. Cannibal w rozmiarze 8 cm to Idealna broń na: szczupaki, sandacze i okonie.
Booster Carpio jest to słodki i aromatyczny dopalacz do zanęt, kulek i peletów podnoszący ich skuteczność. Jest doskonale wyczuwalny przez ryby. Co doskonale sprawdza się w zamulonych oraz zarośniętych zbiornikach.
Ewolucja świetnych koszyków Method Feeder Aperio. Q.M.F. to system pozwalający w szybki i łatwy sposób wymienić podajnik bez konieczności rozbrajania całego zestawu. Wystarczy zdjąć gumową tulejkę, zsunąć koszyk z trzpienia i zamienić go innym modelem.
Profesjonalny praktycznie niewidoczny w wodzie fluorocarbon. Występuje w trzech rodzajach: SILK - charakteryzujący się najwyższą miękkością PRIME - o zwiększonej wytrzymałości QUALITY - szybko tonący.
Materiał nadaje się też do wiązania przyponów spinningowych.
Wysokiej jakości mieszanka konopi i kukurydzy 50/50. Dzięki wysokiej zawartości konopi to najlepsza propozycja dla wszystkich, którzy długo nęcą swoje miejscówki i chcą być pewni, że karpie, które do niej powracają są zawsze głodne. Po kilku dniach nęcenia, podczas zasiadki na włosie sprawdzi się najlepiej kilka ziaren kukurydzy z miksu B.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.