Adapter haczyka to niezbędny element przyponu karpiowego. Specjalny kształt znacznie poprawia skuteczność przyponu. Jego zadaniem jest w momencie zacięcia obrócić hak grotem w dół tak aby ryba zacięła się w dolną wargę. Wygięta rurka nadaje przyponowi idealny kształt i ustawia hak pod odpowiednim kątem. Polecamy stosować w przyponach z haczykami o rozmiarach 4 i mniejszymi.
Jest to najnowsza generacja pelletu, która została stworzona specjalnie do method feeder. Jeśli potrzebujesz produktu idealnego, dzięki któremu Twoje miejsce nęcenia zapełnią dorodne karpiowate, to mamy dla Ciebie produkt, który przekroczy granice Twoich oczekiwań. Micro pellet zanętowy wykonany w oparciu o wiedzę naukową w nowoczesnej technologii, dzięki której bardzo szybko oddaje atraktory i aromaty...
Feeder Balanc to silnie aromatyczna przynęta w charakterystycznych kolorach. Przeznaczona jest do zestawów feeder lub innych lekkich zestawów końcowych.
Te kule zostały wyprodukowane z myślą o intensywnym i efektywnym nęceniu. Składają się głównie z surowców pochodzenia roślinnego, o różnej fakturze i średnicy.
Służy przede wszystkim do nawilżenia i jednocześnie uatrakcyjnienia Method Feeder mieszanki CSV. Aromatyzuje ten produkt swoimi smakami. Między innymi zawiera sporą ilość enzymatycznie modyfikowanego białka wątroby, które bardzo skutecznie wabi ryby.
Genlog Method Feeder Micro Pellet to specjalistyczne, mocno skompresowane granulaty posiadające w swoim składzie produkty z nasion oleistych, oleje, tłuszcze, minerały i witaminy.
Ta strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić komfort korzystania z niej. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i rozumieć sposób korzystania z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce użytkownika wyłącznie za jego zgodą. Użytkownik ma również możliwość rezygnacji z tych plików cookie.